Bezorgen

Wij bezorgen met onze elektroloket-bus in Oss.

Uw bestelling met een totaalbedrag van minimaal € 7,50 dezelfde dag nog bezorgd? Dat kan met onze elektroloket-bus. U moet dan wel bestellen voor 11.00 uur ‘s ochtends en de materialen moeten op voorraad zijn in onze winkel. Extra voordeel: wanneer u iets vergeten bent kunt u dat vaak nog kopen als onze rijdende winkel uw bestelling aflevert!

Weekend?

Met de elektroloket-bus bezorgen wij zelfs in het weekend!

PostNL

De bestelling kunt u ook laten bezorgen door PostNL. Uw pakket kunt u online volgen met Track & Trace. Wel zo makkelijk! Voor 19.00 uur besteld? Dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden.

Afhalen

Zelf de bestelling afhalen?

Liever het pakketje ophalen? U kunt het pakket ook ophalen na het maken van een afspraak met onze service winkel van Elektroloket (06 – 20 70 70 76). Het afhalen van de bestelling is helemaal gratis. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of de bestelling wordt opgehaald. Kom daarna volgens afspraak naar de Batavenweg 14 in Oss.

Heeft u een elektroklus?

Neem dan contact met ons op.

U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Bezorgen

Onze elektroloket-bus… ook een winkel!

De elektroloket-bus is eigenlijk een winkel waarmee wij graag bij u langskomen. Maar wij bezorgen met de elektroloket-bus ook uw bestelling thuis. Makkelijk; wanneer u iets vergeten bent kunt u dat vaak nog kopen als onze rijdende winkel uw bestelling aflevert! Of laat de Elektroloket-bus komen met een whatsappje naar 06 – 20 70 70 76 en koop al de materialen voor uw elektroklus aan huis in onze rijdende winkel!

Bezorgen met de elektroloket-bus.

Uw bestelling met een totaalbedrag van minimaal € 7,50 dezelfde dag nog bezorgd? Dat kan met onze elektroloket bus. U moet dan wel bestellen voor 11.00 uur en in Oss of de directe omgeving wonen. In Oss bezorgen wij zelfs helemaal gratis. Voor het bezorgen in de omgeving van Oss vragen wij een kleine vergoeding van € 5,00.

Weekend?

Met de elektroloket-bus bezorgen wij zelfs in het weekend!

PostNL

De bestelling kunt u ook laten bezorgen door PostNL. Je pakket wordt dan aangetekend verzonden en u kunt het verzenden van het pakket online volgen met Track & Trace. Wel zo makkelijk! Voor 19.00 uur besteld? Dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden.

Afhalen

Zelf de bestelling afhalen?

Liever het pakketje ophalen? U kunt het pakket ook afhalen tijdens de openingstijden van de service winkel van het Elektroloket. Het afhalen van de bestelling is helemaal gratis. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of de bestelling wordt afgehaald. Kom daarna naar de Batavenweg 14 in Oss.

Heeft u een elektroklus?

Neem dan contact met ons op.
U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Open chat